Θωρακισμένες Πόρτες

      

Θωρακισμένες Πόρτες

Βασιστείτε πάνω μας!

Κατασκευάζουμε πορτες ανελλιπώς από το 1986.

Με ειδικό σχεδιασμό και τεχνική κατάρτιση σχεδιάζουμε την κάθε πόρτα στα μέτρα σας

Επαγγελματικη τοποθετηση

Η τοποθέτηση ενός άψογου προϊόντος πρέπει να είναι και αυτή άψογη. Κανείς δεν ξέρει να τοποθετήσει καλύτερα ένα προϊόν από τον ίδιο τον κατασκευαστή του.

 Μοντελα θωρακισης ΠΕΝΤΕ ,θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας με υψηλές αντοχές λόγω της πρωτότυπης κατασκευής. Η πραγματική τριπλή θωράκιση σε όλο το μήκος και πλάτος της πόρτας – η διπλή κλειδαριά  νέας γενιάς – οι κύλινδροι επιλεγμένων εργοστασίων – οι τρείς μεντεσέδες και ο τρόπος προστασίας των κλειδαριών καθιστούν το μοντέλο ideal απαραβίαστο σε χειροκίνητα διαρρηκτικα μέσα και διαρρηκρικά εργαλεία νέας τεχνολογίας.

Τρόπος Τοποθέτησης Πόρτας Ασφαλείας

Στην προσπάθεια μας να σας κατατοπίσουμε πως τοποθετείται μια πόρτα ασφαλείας, φωτογραφίσαμε τις κυριότερες φάσεις κατά την διάρκεια μιας ζωντανής τοποθέτησης, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να σας περιγράψουμε και την σωστή στήριξη της πόρτας. Για να επιτύχουμε την σωστή τοποθέτηση απαιτείται να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτροσυγκόλληση και μείγμα τσιμέντου με άμμο μπετού και όχι «πολυουρεθάνη» που χρησιμοποιείται για τις μεσόπορτες.ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΤΣΑΛΙΝΟΥΣ ΠΥΡΟΥΣ ΠΑΧΟΥΣ 12Χ8 ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ.
ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟΙΧΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ) Το σημαντικότερο όλων είναι η εφαρμογή και η τοποθέτηση των προϊόντων μας, η οποία γίνεται με συνέπεια και επαγγελματισμό από εμάς τους ίδιους , χωρίς μεσάζοντες και εξωτερικά συνεργεία.

  

 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ«πολυουρεθάνη»ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΠΟΡΤΑΣ ΜΕ ΠΑΧΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ LAMINEIT H PVS

            

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]