BLOG

Απορίες/Διευκρινίσεις σχετικά Με της Πορτες Ασφαλειας

Απορίες/Διευκρινίσεις σχετικά Με της Πορτες Ασφαλειας

Βρήκαμε στην αγορά πόρτες ασφαλέιας που πωλούνται τοποθετημένες 250 ή 400 ή 450 και 500 ευρώ μαζί με το Φ.Π.Α.. Γιατί να αγοράσουμε μια πόρτα kourosdoors που είναι ακριβότερη .Με ευθύνη των όσων λέμε και γράφουμε από τη kourosdoors απαντούμε:Στη kourosdoors μπορούμε να παράγουμε με την ίδια αξία, ίσως και φθηνότερα, πόρτες και να τις ονομάσουμε ασφαλείας, να υποσχόμεθα δια βίου εγγυήσεις και πάρα πολλά άλλα.Επειδή όμως οποιοσδήποτε μπορεί να σκεφτεί ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατα, απαντάμε με τα παρακάτω παραδείγματα και δεχόμαστε πάντα διάλογο και κριτική βάση τους κανόνες που ισχύουν για τα παθητικά συστήματα ασφαλείας που ανήκουν και οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και το κυριωτερο δεν θελουμε σε καμια περιπτωση να σας το παιξουμε ειδημονεΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΩΤΟ  Ας αρχίσουμε από μια πόρτα ασφαλείας που βρήκατε στην αγορά με500 ευρώ τοποθετημένη με το ΦΠΑ στα μέτρα του σπιτιού σας.1) Πρώτα κάνουμε αφαίρεση του ΦΠΑ 24 %.2) Πόσo αξίζει το μεταλλικό μέρος της πόρτας – οι μεντεσέδες και ο αεροφράχτης. (Πάχος μετάλλων πόρτας – λειτουργικότητα των μεντεσέδων)3) Πόσο αξίζει η κλειδαριά – ποιάς τεχνολογίας είναι – πως προστατεύεται. (Οι κλειδαριές νέας τεχνολογίας με προστατευόμενο προφίλ κλειδιού και παγίδες που αντιστέκονται στις σύγχρονες μεθόδους διάρρηξης, picking & bumping, είναι αρκετά ακριβές και χρησιμοποιούνται από σοβαρούς κατασκευαστές θωρακισμένων θυρών λόγο κόστους και σίγουρα γνώστες στις κλειδαριές υψηλής ασφαλείας.4) Πόσο στοιχίζει η προστασία της κλειδαριάς στα δυναμικά μέσα διάρρηξης. Στην Ελλάδα το αυτονόητο το ονομάσαμε διπλή θωράκιση και καλυμμένοι κάτω από αυτή τη λέξη (διπλή θωράκιση) και παραβλέποντας όλους τους άλλους κανόνες ασφαλείας: τη θωράκιση-πάχος μετάλλων, τις κλειδαριές, την ειδική προστασία που επιβάλλεται στο χώρο των κλειδαριών για να αντέχουν στα σύγχρονα κοπτικά και δυναμικά αυτοφορτιζόμενα εργαλεία.5) Πόσο στοιχίζει ένα original DEFENDER6) Πόσο κοστίζουν οι επενδύσεις μιας πόρτας και τα πρόσθετα περβάζια και κάσα που τωρα τα pvs και τα laminet  τα πλασαρουν για αντοχης που με ενα σφουγκαρισμα στο σπιτι αρχιζουνε και χαλανε7) Πόσο κοστίζει μια σωστή τοποθέτηση με τσιμεντο, και οχι με αφρο και φυγαμε και μετα λεμε οτι ανοιγουνε η πορτες και ολη η πελατες νομιζουνε οτι το κλειδι που εχουνε το καλο και μη αντιγραφομενο παρεχει ασφαλεια    8) Πόσο κοστίζουν οι χειρολαβές έξω και μέσα και ένα μάτι τουλάχιστον αξιοπρεπές

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Από τα 36 χρονια εμπειρία μας μια φθηνή πόρτα ασφαλείας που μπορεί να διαρρηχθεί, μας στοιχίζει πολύ ακριβά. Και έχουμε πάρα πολλά φωτογραφημένα παραδείγματα απο πορτες ασφαλειας που εχουμε βγαλει και μπορει να δειτε στο σαιτ μας.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΚάντε μια έρευνα αγοράς πόσο στοιχίζει μια ξύλινη μεσόπορτα αξιοπρεπής με μια απλή κλειδαριά, λουστραρισμένη και τοποθετημένη και θα διαπιστώσετε ότι κατά μέσο όρο βρίσκεται στα 250 έως 400 ευρώ.Η μια κεντρικη εισοδος με διαστασης περιπου 2.40.χ2.40 με ξυλο να κανει 1000 eur και με αλουμινιο 1200 εως 1500 και θωρακισμενη πορτα με μασιφ καγκελα, τζαμια triplex ,σουστα επαναφορας,ηλεκτρικη κλειδαρια, σχεδια και να λενε στην αγορα με 1700eur με το ΦΠΑ  Τώρα πως γίνεται μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας να αξίζει το ίδιο με μια ξύλινη μεσόπορτα, η με μια αλουμινιου μέσης ποιότητας ,ας το προσέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές θωρακισμένων θυρών ασφαλείας οτι κατι δεν παει καλα..

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΟΥΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Read more

Κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πολύτιμη συμβουλή για την ασφάλεια σας: Καμία κλειδαριά ασφαλείας νέου τύπου δεν σας παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια, αν δεν συνδυαστεί με μια αξιόπιστη θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας.

Εμπιστευθείτε μας στην κλειδαριά ασφαλείας με την οποία θα αναβαθμίσετε την πόρτα ασφαλείας σας, καθώς είναι το πιο σημαντικό σημείο της, όμως ταυτόχρονα και το πιο ευάλωτο αν δεν βρείτε το σωστό προϊόν!

Διαθέτουμε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας με κύλινδρο (5 χρόνια γραπτή εγγύηση) για αντικατάσταση κλειδαριών παλιού τύπου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

  • Σύστημα προστασίας του κυλίνδρου Defender κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι (ατσαλομαγγάνιο).
  • Περιστρεφόμενη πρόσοψη Defender για αντί-διατρητική προστασία κυλίνδρου.
  • Επιπλέον πλάκα ατσαλομαγγανίου στο εσωτερικό της κλειδαριάς.
  • Διπλό δίχτυ προστασίας αφαλού σε σχήμα Π, όπου πέρα από το defender ο αφαλός προστατεύεται και από την ίδια την κλειδαριά.
  • Κλείδωμα και της γλώσσας όταν κλειδώνουμε την πόρτα και όχι μόνο των πίρων – εκτροπέων.
  • Γρανάζι για καλύτερη και πιο αθόρυβη λειτουργία.
  • Διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος Locking System για όλες τις κλειδαριες ασφαλειας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους (καταπέλτης), το οποίο μπλοκάρει τους εκτροπείς – πίρους και η πόρτα δεν ξεκλειδώνει. Μπλοκάρισμα και αφαλού σε περίπτωση επέμβασης από διαρρήκτη.
  • Κάθε κλειδαριά ασφαλείας συνοδεύεται από αφαλό – κύλινδρο με πέντε ή τέσσερα κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση όμως, από τη στιγμή που οι νέες κλειδαριές λειτουργούν με αφαλό έχετε τη δυνατότητα οποιασδήποτε επιλογής σε μάρκα, ποιότητα και τιμή.
  • Κύλινδροι με 8, 12 και 15 κωδικούς – μπίλιες. Κλειδιά ελεγχόμενης παραγωγής / μη αντιγράψιμα.
  • Σύστημα κατά του σπασίματος Snap Resistant (κάποιες εταιρείες κατασκευής το ονομάζουν διαφορετικά) σε ορισμένες επιλογές κυλίνδρων. Είναι επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού και καθόλο το μήκος του σε σχήμα U, όπου προσφέρει τεράστια αντίσταση και προστασία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σπάσει.
  • Ειδική προστασία κυλίνδρων κατά του χτυπήματος anti-bumping και κατά του τρυπήματος anti-drilling. Στην ουσία είναι ατσάλινες μπάρες που βρίσκονται με κάθετη κατανομή στο εσωτερικό μέρος του αφαλού.
  • Σύστημα προστασίας anti picking που δρα κατά της εύρεσης του κωδικού του κλειδιού.
  • Σύστημα break secure για ορισμένους κυλίνδρους όπου σπάνε σε προεπιλεγμένα σημεία σε προσπάθεια παραβίασης. Το σύστημα του σπασίματος βρίσκεται και στις δύο πλευρές του και ο κύλινδρος συνεχίζει να λειτουργεί για τον κάτοχο του και μετά το σπάσιμο, εκτός και αν έχει καταστραφεί περαιτέρω.
  • Ηkourosdoors  αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τις παλιές κλειδαριές χρηματοκιβωτίου με μακρύ κλειδί, σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που είναι ήδη τοποθετημένες.
  • Πιο συγκεκριμένα αντικαθιστούμε τις παλιές κλειδαριές ασφαλείας , με κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας, πιστοποιημένες και με εγγυημένη εργασία από εξειδικευμένο συνεργείο.
  • Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί κλειδαριές, αφαλούς και αξεσουάρ τα οποία είναι εισαγωγής, αυθεντικά, απευθείας από τους κατασκευαστές  και δεν εμπορεύεται προϊόντα ιμιτασιόν ή επισκευασμένα.
  • Επίσης το μοντέλο της κλειδαριάς με το οποίο αντικαθιστούμε την παλαιά είναι αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής και το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα, χωρίς να απαιτούνται μετατροπές και τροποποιήσεις, οι οποίες ουσιαστικά καταστρέφουν λειτουργικά την πόρτα σας.
  • Μετά την τοποθέτηση της νέας απαραβίαστης κλειδαριάς, σας παραδίδουμε και την εγγύηση καλής λειτουργίας της.
  • Τοποθετούμε κλειδαριές ασφαλείας Αθήνα και πέριξ (όλο το νομό Αττικής).
  • Αποστολές κλειδαριών σε όλη την Ελλάδα.
Read more

Τρόπος Τοποθέτησης Πόρτας Ασφαλείας-Πιστοποιητικα Αντιδιαρρηξης

Στην προσπάθεια μας να σας κατατοπίσουμε πως τοποθετείται μια πόρτα ασφαλείας, φωτογραφίσαμε τις κυριότερες φάσεις κατά την διάρκεια μιας ζωντανής τοποθέτησης, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να σας περιγράψουμε και την σωστή στήριξη της πόρτας. Για να επιτύχουμε την σωστή τοποθέτηση απαιτείται να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτροσυγκόλληση και μείγμα τσιμέντου με άμμο μπετού και ΟΧΙ«πολυουρεθάνη» που χρησιμοποιείται για τις μεσόπορτες.ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΤΣΑΛΙΝΟΥΣ ΠΥΡΟΥΣ ΠΑΧΟΥΣ 12Χ8 ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ
ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟΙΧΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ) Το σημαντικότερο όλων είναι η εφαρμογή και η τοποθέτηση των προϊόντων μας, η οποία γίνεται με συνέπεια και επαγγελματισμό από εμάς τους ίδιους .                                  

Πιστοποι ητικα Αντιδιαρρηξης πορτας ασφαλειας [ class 4-5 ]

Πόρτες ασφαλείας με πιστοποίηση αντιδιάρρηξης.
Όλες οι θωρακισμένες πόρτες kourosdoors είναι πιστοποιημένες για αντοχή σε προσπάθειες παραβίασης σύμφωνα με το σύνολο κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ENV1627-1.

Επιπλέον έχουν πιστοποίηση αντοχής στον αέρα (Κατηγορία A) και/ή στο νερό (κλάση Ε). Πόρτες που έχουν περάσει συγκεκριμένες δοκιμές αντοχής στη διέλευση αέρα και/ή νερού.

Οι δοκιμές διεξάγονται σε αναγνωρισμένα εργαστήρια, αποκτώντας την πιστοποίηση που απαιτείται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα UNI EN 42 (αέρας) και UNI EN 86 (νερό).

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ
ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΞΙΑ
Αντοχή αντιδιάρρηξης ENV 1627-28-29-30 Κατηγορίες 2, 3, 4, 5
Θερμική Διάδοση EN 10077-1 EN 10077-2 EN 14351-1 έως 0,9 W / m2 K
Μείωση θορύβου EN 717-1 EN 140-3 Από 35 dB έως 43 dB
Διαπερατότητα αέρα EN 1026 – EN 12207 Κατηγορίες 2, 3, 4
Υδατοστεγανότητα EN 1027 – EN 12208 Έως την Κατηγορία 8A
Αντοχή σε ανεμοπιέσεις EN 12210 – EN 12211 C 5
Αντοχή σε φωτιά (EI) EN 1634-1 EI2 30 – EI2 60
Αντοχή σε φωτιά (REI) UNI 9723 REI 30, REI 60, REI 90

 

 

 

 

 

 

 

Read more