ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ – ΤΙΜΕΣ

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ 350 ΕΥΡΩ

Τα τελευταία 7-8 χρόνια κυκλοφορούν πόρτες ασφαλείας στην αγορά που πουλιούνται 350 και 400 ευρώ. Και προφανώς δεν αναφέρομαι στο γνωστό εμπορικό κόλπο που λένε στον πελάτη ότι αυτή η πόρτα ασφαλείας κάνει 250 ευρώ και στο τέλος αφού προσθέσουν την κλειδαριά, τα ξύλα, την τοποθέτηση και ό,τι άλλο η πόρτα καταλήγει να κοστίζει 600 ευρώ.

Αναφέρομαι όμως στις πόρτες που όντως πουλιούνται σε αυτά τα χρήματα. Λοιπόν, είναι άλλο να θέλουμε να βάλουμε πόρτα ασφαλείας σπίτι μας και άλλο να θέλουμε απλά μια πόρτα τύπου ασφαλείας για να πετάξουμε την ξύλινη.

Οι αξιόπιστες θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας δεν κοστίζουν τόσο λίγο. Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ ότι πως είναι δυνατόν μια πόρτα ασφαλείας να κοστίζει 300 ευρώ όταν μια απλή, φθηνή μεσόπορτα κάνει τουλάχιστον 200 ευρώ με τοποθέτηση?

Επομένως τί πόρτα είναι αυτή που θα την αγοράσουμε τόσο φθηνά και θα μας δώσει ασφάλεια στο χώρο μας? Τί φύλλο θα έχει, τί κάσα, τί κλειδαριά ασφαλείας, τί κύλινδρο, τί πιστοποιητικό (αν έχει), τί τοποθέτηση θα γίνει και λοιπά.

Με λίγα λόγια είναι προτιμότερο να κάνουμε λίγο παραπάνω αποταμίευση και να προμηθευτούμε μια πραγματική πόρτα ασφαλείας από το να δώσουμε 100, 200 ευρώ λιγότερα και στο τέλος να χάσουμε τα λεφτά μας, αλλά να μην έχουμε και το ζητούμενο. Μια καλή, ποιοτική, λειτουργική και αξιόπιστη πόρτα ασφαλείας που άλλωστε μια φορά θα τη βάλουμε καθώς δεν είναι αναλώσιμο προϊόν π.χ. ελαστικά αυτοκινήτου, όπου δεν μου άρεσε η μια μάρκα άρα σε 2,3 χρόνια που θα τα αλλάξω θα πάρω άλλη μάρκα.

     

 

  • Από την κατηγορία ασφαλείας ή τις κλάσεις ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΡΤΕΣ
  • Από τις κλειδαριές: Νέας τεχνολογίας, μονές, διπλές, ηλεκτρονικές, ηλεκτρομηχανικές,
  • Από τις επενδύσεις: επίπεδες – παντιγραφικά σχέδια – χειροποίητα σχέδια – επενδύσεις αλουμινίου  – φυσικοί καπλαμάδες ή τεχνητοί.

Πάρτε τα μέτρα της πόρτας μαζι με το σταθερο κομματι και στείλτε μας email ή τηλεφωνήστε μας στο 210 9920625

Επισκεφθειτε το καταστημα μας ο υπευθυνος πωλητης θα σας βοηθησει να διαλεξετε και θα σας κλεισει ραντεβου με τεχνικο εναλακτικα τηλεφωνηστε ή συμπληρώστε μια φόρμα και ένας τεχνικος μας θα σας επισκεφθεί με ραντεβου και θα σας βοηθήσει στην επιλογή χρωμάτων και σχεδίων.

Η KOUROSDOORS θα έχει την πόρτα σας εγκατεστημένη εντός 10-15 ημερών απο την μέτρηση/παραγγελία. Οι πόρτες με επενδυσεις αλουμινιου χρωματιστο εχουν παραδοση 15-20- μερες αναλογα το χρωμα

Όχι. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για μακρόχρονη χρήση. Μαζί με την πόρτα, θα λάβετε 10 χρονια εγγύηση της KOUROSDOORS και τις απαραίτητες οδηγίες.

Βεβαίως. Η εταιρεία καλύπτει με εγγύηση το προιον. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε το κωδικο η το όνομα του αρχικού πελάτη για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ωστε να βρεθει η καρτελα με ολες τις πληροφοριες που χρειαζονται για να σας εξυπηρετησουμε

Στη kourosdoors οι τιμές αρχίζουν από 600€ μέχρι και 1350€ με τοποθέτηση.

Η εξόφληση γίνεται με πιστωτική κάρτα είτε με μετρητά