Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η φιλοσοφία της εταιρείας, βασίζεται στο συνδυασμό μέγιστης ποιότητας κατασκευής, λειτουργικότητας και αισθητικής, στοιχεία που έχουν παγιώσει την εικόνα της απόλυτης ασφάλειας στην αντίληψη του κοινού.Παρακολουθούμε συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και με διάφορες συνεργασίες επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη. Τα προϊόντα δέν είναι τυποποιημένα αλλά κατασκευάζονται ανάλογα με τις διαστάσεις της τοιχοδομής του κάθε σπιτιού και αυτό δίνει τη δυνατότητα επιλογής διαφόρων κατασκευών χωρις να δεσμεύονται σε τυποποιημένα.[και αν κανετε ερευνα αγορας πανω κατω ολοι εμπορευνται το ιδιο προιον με κανα δυο εξαιρεσεις]       

Στα 35 χρόνια εμπειρίας( ήμαστε στην αγορά από το 1986 ) τελειοποιούμε διαρκώς τις εξωτερικές ειδικές κατασκευές προσφέροντας στους πελάτες προσωπική δουλειά και μεγάλη ποικιλία σχεδίων επιλογής.

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας για τις ανάγκες του σπιτιού σας. Αναλαμβάνουμε την επισκευή και αντικατάσταση των παλαιών σας πορτών ασφαλείας . Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση έως 20 χρόνια.

Χάρη στην πολυετή πείρα μας στην κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή θωρακισμένων πορτών, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση, μετατροπή ή service της παλιάς σας πόρτας σε ασυναγώνιστες τιμές.

*Παράδειγμα: Μια πόρτα ασφαλείας τοποθετημένη προ 15ετίας η οποία έχει στηριχτεί με τσιμέντο δεν χρειάζεται αλλαγή, μπορεί να αναβαθμιστεί τοποθετώντας μια καινούργια κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας με το ¼ του κόστους αγοράς μιας καινούργιας πόρτας.
Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Γιατί να προτιμήσετε την kourosdoors

Επιλέξαμε να συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρείες-εργοστάσια (Cisa, Mottura, MultiLock, Fiam Iseo, AGB, ) ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένη ασφάλεια και εγγύηση στα προϊόντα μας.

Η φράση που χαρακτηρίζει την εταιρεία μας είναι Ασφάλεια /Ποιότητα/ Αντοχή. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην επιλογή των πρώτων υλών προκειμένου να παρέχουμε τη μεγαλύτερη ασφάλεια , την καλύτερη ποιότητα και τη μέγιστη αντοχή στην πάροδο του χρόνου.

Πολύ σημαντικό για μας είναι η προσωπική επαφή με τον πελάτη, ώστε να είμαστε σε θέση να τον βοηθήσουμε να κάνει την καλύτερη επιλογή συμφώνα με τις ανάγκες του σπιτιού του, μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και ειδικών κατασκευών.

Το σημαντικότερο όλων είναι η εφαρμογή και η τοποθέτηση των προϊόντων μας, η οποία γίνεται με συνέπεια και επαγγελματισμό από εμάς τους ίδιους , χωρίς μεσάζοντες και εξωτερικά συνεργεία.

Σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση της πόρτας ασφαλείας , η αποξήλωση της παλιάς κάσας γίνεται χωρίς μερεμέτια και με τη λιγότερη δυνατή σκόνη (κάθε περίπτωση διαφέρει ανάλογα με την τοποθέτηση της παλιάς κάσας). Η τοποθέτηση της καινούργιας κάσας- πόρτας γίνεται μέσω πάκτωσης ατσαλο-σίδερων Φ12 σε ακανόνιστο σχηματισμό , στη συνέχεια η κάσα ηλεκτροκολλείται (δεν βιδώνεται) και τέλος τσιμεντάρεται με τσιμέντο ταχείας πήξεως. Αφού τελειώσουμε με τη στήριξη της πόρτας επενδύουμε την κάσα εσωτερικά και εξωτερικά με κασσώματα και διακοσμητικά περβάζια-ξυλογωνίες, καλύπτοντας έτσι τυχόν μερεμέτια. Τα εσωτερικά και εξωτερικά περβάζια μονώνονται περιμετρικά με ακρυλική σιλικόνη και στο κάτω μέρος με σιλικόνη διαφανή.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΓΩ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΟΥΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

etaireia_2
etaireia_3
etaireia_price_badge_351

      

Post comment